Nr. 8

Jenny Smit

Lemmer
Jenny Smit

Over Jenny Smit

Grutsk op: Op het Lemsterskûtjse, de sluis, het strand en de bevolking, de mix van allerlei verschillende mensen, de mentaliteit van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ik hou van de levendigheid in de zomer, het toerisme, het water in en rondom Lemmer, de gezelligheid en de afwisseling, het platteland en de mooie meren in onze gemeente. Ik zou geweldig trots zijn op onze partij, wanneer we samen met de bevolking er voor kunnen zorgen dat er geen eenzaamheid is onder ouderen en er betaalbare en goede zorg is voor iedereen! We oog en oor hebben voor de kwetsbare en minder bedeelden in onze gemeente. Daarbij vind ik het erg belangrijk, dat onze gemeente rolstoel toegankelijk is. En er genoeg toegankelijke openbare toiletten zijn, die zichtbaar en vindbaar zijn.

Striidber foar: Ik wil mij heel graag inzetten voor de bevolking van de gemeente De Fryske Marren. Ik vind dat iedereen er toe doet, wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook maar geboren bent, hier in de gemeente De Fryske Marren of ver hier vandaan. Want ik vind dat iedereen recht heeft op een menswaardig en goed bestaan!

Ook wil ik mij graag inzetten voor méér en goede werkgelegenheid, met eerlijke en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Zodat ook onze jongeren een goede toekomst kunnen opbouwen in onze prachtige gemeente De Fryske Marren.

Betaalbare woonruimte voor jong en oud.

Voor al deze belangrijke zaken wil ik gaan, daarom ben ik verkiesbaar.