27 februari 2016, om 15:30 | Joure

Canvasactie Joure

Na een enthousiasmerende Van Waarde bijeenkomst op zaterdag 30 januari jl (waarover later meer) nodigen wij jullie uit om ‘Er op af!’ in de praktijk te brengen. Wij gaan deze keer met vragen over de sociale woningbouw naar de mensen toe. 

Tijdens onze ledenvergadering afgelopen najaar werd geopperd om een thema-avond rond dit voor ons belangrijke onderwerp te organiseren. In onze gemeente zijn lange wachtlijsten om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Het is ook bekend dat de gemeente achter blijft mbt tot huisvesting van asielzoekers. Rond sociale woningbouw speelt echter nog zoveel meer. Voldoende  redenen voor bestuur en fractie om dit op te pakken. Deze canvasactie is daar onderdeel van. 

We doen bij deze een beroep op jullie om ons team van enthousiaste canvassers te komen versterken. Met andere woorden: 

Wie gaat er zaterdagmiddag 27-2, van 13.30 uur-15.30 uur met ons mee de wijk in 

Wij gaan bewoners in Joure in het gebied rondom de Kolk bevragen over dit onderwerp en nemen hun bevindingen mee als voeding voor onze inzet. We verzamelen op het parkeerterreintje achter de Joustertoer. (Waagplein) 

Vind je het eng en/of heb je dit nog nooit eerder gedaan, geen punt! Je wordt gekoppeld aan een ervaren canvasser die het woord doet. We gaan gezellig in tweetallen, met rozen en een lijst met concrete vragen.  

Je kunt je aanmelden via rvdvlugt@home.nl. Ook voor vragen/opmerkingen kun je me bellen op:  06 43 18 13 33.